Jumpsuit – sort

Original price was: 599,95 DKK.Current price is: 200,00 DKK.

-
+
Beskrivelse: Modellen på billederne er 186cm. høj og bruger normalt benlængde 36. Stylen er almindelig til stor i størrelsen. Med denne style får du en lækker jumpsuit i et enormt blødt materiale. Den kommer med smalle justerbare stropper og elastikkant ved maven, som fremhæver taljen. Stoffet krydser ved brystet og her kan man eventuelt sætte en lille sikkerhedsnål i, hvis man synes den bliver for åben. Benene har en løs og afslappet pasform. Denne jumpsuit kan både styles finere med stiletter og en blazer til, men den vil også være super cool med sneakers og læderjakke. Brand: Selected F. Tryk på ”størrelsesguide” for mere information.

Modellen er 186cm. høj og iført str. M. Modellen bruger normalt størrelse M, men vil i denne style også kunne passe en S hvis man ønsker en lidt tættere pasform. Vi vurderer denne style som normalt til stor i størrelsen, så svinger du imellem 2 størrelser, anbefaler vi dig at gå med den mindste.

Vores model bruger normalt længde 36 og passer denne jumpsuit rigtig fint, den er endda til den lange side i længden. Stylen har justerbare stropper, hvilket gør at den både kan bruges om du har en kortere eller længere overkrop.

Indvendig benlængde str. M: 87cm.  Info: Det er sværere at vurdere pasform ud fra indvendig benlængde i en jumpsuit, da længden også bliver påvirket af hvordan du justerer stropperne samt hvor løst du ønsker at den skal sidde.

70% modal, 30% polyester.

Tilmeld dig LONGWEAR's unikke kundeunivers for høje kvinder og modtag en velkomstgave! 

Få adgang til at se og shoppe nyheder før alle andre, få eksklusive tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.