Retur

Hos LONGWEAR har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager pakken på adressen eller i pakkeshoppen. Det gælder både varer, som er købt til fuld pris eller med rabat. Udløber returfristen i en weekend eller på en helligdag, forlænges fristen til den efterfølgende hverdag. 

Det er købers ansvar, at returnere og afholde omkostningerne i forbindelse med returneringen af varer til LONGWEAR. Returvarer skal pakkes og sendes forsvarligt tilbage. Det returnerede produkt skal være i original emballage og i ubrugt stand. Ved synlig brug bibeholder LONGWEAR sig retten til at frasige returneringen. Ved returnering skal du vedlægge sedlen med ordrenummeret, som følger med i hver pakke sendt fra os. LONGWEAR tilbyder ikke at returnere varer med fjernede mærker. Vi tager ikke imod returnerede varer sendt pr. efterkrav eller varer sendt til pakkeshops og udleveringsteder.

Returvejledning:

  • Pak den ubrugte vare i original emballage med alle mærker intakte.
  • Vedlæg den medfølgende forsendelsesseddel med ordrenummer.
  • Put varen og forsendelsesseddel i den forsendelsespose, som den kom med. Vi bruger forsendelsesposer med genluksfunktion, så de også kan bruges til returnering. 
  • Udfyld returformularen og print et returlabel til pakken (en returlabel koster 65 kr.): Bestil nemt din returlabel her.
  • Aflevér returpakken ved din lokale pakkeshop.

Du kan forvente dine penge retur indenfor 14 dage fra vores modtagelse af din returforsendelse.

Ombytning:

Ønsker du at ombytte et produkt til anden størrelse eller vare, skal du selv returnere det købte produkt efter ovenstående information og derefter oprette en ny ordre på det ønskede produkt. 

Returadresse:

(Bestil nemt din returlabel her)

LONGWEAR
Egevænget 44
6640 Lunderskov
Danmark

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.