Om os

Baggrunden

LONGWEAR er en dansk webshop skabt ud fra et idégrundlag, som går flere år tilbage. Ligesom os, kender du måske følelsen af at være “den høje” i klassen eller den højeste i vennegruppen. Ud fra egne erfaringer ved vi, at hvis man er høj, så kan man hurtigt komme til at føle sig begrænset af det udvalg af tøj, der findes på markedet i dag.

Følelsen af at man har fundet et par fede jeans og kigger bunken igennem efter sin størrelse, men hurtigt må opgive, da langt fra alle tilbyder jeans i længere længder end 32 – det kender vi alt for godt. Mange bukser produceres kun i én længde og i de fleste tilfælde er denne længde for kort til os, som er højere end gennemsnittet.

LONGWEAR

Vi ELSKER højde og mener ikke, at man skal lade sig begrænse af den, men derimod være stolt af den og netop derfor har vi skabt LONGWEAR, som tilbyder lækre styles i gode pasformer med længere længde. Vi indkøber nøje udvalgte, klassiske og stilsikre produkter, som man ikke kan undvære i sin basisgarderobe. Vi ønsker, at møde vores kunder i øjenhøjde og gør altid vores bedste for at finde de styles, som tilbydes i mange størrelser og som kan bruges hver eneste dag.

Fremtiden

Hos LONGWEAR ønsker og tror vi på en mere bæredygtig fremtid i fashionverdenen. Vi er positive overfor de tendenser, der har vist sig i de seneste år omkring slowfashion. Derfor vil man hos LONGWEAR kunne finde klassiske og mere tidsløse produkter, som kan bruges sæson efter sæson – og som altid kan styles op eller ned efter anledningen. Vores drøm og mål er at kunne udvide vores univers yderligere i denne retning. 

Vi tror på at købe rigtigt, købe bedre og købe mere langsigtet.   

Følg med gennem vores nyhedsbreve og på vores sociale medier, hvor du kan se meget mere om os. Vi deler alt fra nyheder til stylingtips og arbejder løbende på at videreudvikle vores sortiment og univers. Derfor hører vi også meget gerne din feedback eller ønsker til, hvad LONGWEAR i fremtiden skal tilbyde.

Vi håber, at du finder dine næste yndlingsstyles til garderoben her hos LONGWEAR og skulle du have brug for råd eller vejledning, vil vi altid gerne hjælpe dig – skriv blot til os på instagram eller til vores mail.

/ TEAM LONGWEAR

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.