Jeans

Hos Longwear finder du et håndplukket udvalg af jeans i ekstra længde. Vi tilbyder jeans i lang længde og fokuserer altid på at vælge sikre, gode basisstyles, som du kan bruge sæson efter sæson. Du finder alt fra klassiske regular jeans, til skinny jeans, straight jeans, mom jeans og loose fit jeans –  fælles for dem er, at det er jeans i ekstra længde.

Vi tilbyder jeans i længde 34 og længde 36, og udvalgte modeller er endnu længere og vil dække til jeans i længde 38. Uanset om du ønsker et afslappet hverdagslook eller et festlig outfit, kan vores udvalg af lange jeans, styles op eller ned efter anledningen. Under hvert produkt er der en tilpasset størrelsesguide hvor du kan finde mål på indvendig benlængde og anden relevant størrelsesinformation. Udforsk vores kollektion og find de perfekte lange jeans for dig!

Jeans med ekstra længde

Alle vores jeans er omhyggeligt designet til personer, der er højere end gennemsnittet og som har behov for ekstra benlængde. Er du på udkig efter jeans med længere benlængde, er vores sortiment det perfekte match for dig. Jeansene er designet med flere ekstra centimeter i benlængde og bibeholder samtidig en stilfuld pasform, uanset hvilket design du vælger.

Vi tilbyder jeans i både længde 34 og 36, og for de særligt høje, har vi udvalgte modeller i længde 38. Du behøver derfor aldrig gå på kompromis med din stil. Vores udvalg inkluderer denim jeans, slim-fit jeans, wide jeans, samt varianter med høj og lav talje jeans. Vores jeans går også under kategorien “tall” der henviser til en størrelse mellem 34 og 36. Det kan fx ses på vores Stretch og Flare jeans.

 

Størrelsesguiden til de perfekte jeans

Vi forsøger altid at have et udvalg af jeans, der dækker fra længde 34 og op – dermed en cirkahøjde fra 175 cm. og opefter, så du kan vælge jeans, der passer naturligt og perfekt langs dine ben. Husk at bruge vores Størrelsesguide som et værktøj til at finde de perfekte mål – det sikrer, at dine nye jeans sidder som støbt fra første gang du trækker i dem.

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.