Kontakt

Hvis du har spørgsmål, brug for hjælp eller forslag til os, er du altid velkommen til at kontakte os på mail, hvor vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt. 

Skulle du have en reklamation på et produkt, kan du også sende os en e-mail med ordrenummer samt en beskrivelse af reklamationen med vedhæftede billeder af problemet. For at gøre processen nemmere, kan du finde vores returportal i bunden af siden.

Kundeservice

Man-Fre: 18-20
Weekend: Lukket

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.