Wide loose pants – beige

349,95 DKK

-
+
Beskrivelse: Bukselængden på denne style, svarer til en meget lang længde 36 / længde 38. Læs meget gerne vores størrelseguide nedenfor, for mere information. Med disse bukser får du et par lækre bukser i en kraftig, blød kvalitet. De er lavet med høj talje, løs pasform og meget lange ben. De har elastik hele vejen rundt i taljen, hvilket gør dem ekstra behagelige at have på. Det fine bindebånd følger med bukserne og er aftageligt. Bukserne kommer i en smuk beige tone, som passer perfekt til basisgarderoben, men også til tidens trends og tendenser, hvor de beige toner er store. Brand: vero moda.

Modellen er 186cm høj og er iført hendes normale størrelse: livvidde M, længde 36. Bukserne er normale i livvidden og vi anbefaler dig derfor at gå med din normale størrelsen.

Bukserne er meget lange i længden og vi vurderer dem mere som en længde 38 end som en længde 36. Modellen bruger normalt længde 36 og passer også disse bukser med sko på, men uden sko når de jorden på hende. Bukserne er altså til dig som bruger en lang længde 36 eller længe 38.

65% viskose, 30% nylon, 5% elastan.

Tilmeld dig LONGWEAR's unikke kundeunivers for høje kvinder og modtag en velkomstgave! 

Få adgang til at se og shoppe nyheder før alle andre, få eksklusive tilbud og meget mere!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.