2-pak basistoppe – sort & hvid

149,95 DKK

-
+
Med denne fine 2-pak, får du to super lækre basistoppe i blødt bomuld. Pakken indeholder 1 stk. hvid og 1 stk. sort. Toppene er lavet med smalle stropper som kan reguleres i længden. De er også lavet med en smule ekstra længde på, så de sidder helt perfekt på os høje kvinder. Toppene er de perfekte basistoppe til at bruge indenunder skjorter, bluser m.m. og til sommermånederne er de skønne at bruge til et par af vores løse hørbukser eller lign. Brand: VM. Læs mere om størrelse under punktet: ”størrelsesguide”.

Vi oplever produktet som rummeligt i størrelsen. Vores model er 186cm. høj i ført størrelse S, som er én størrelse mindre end det hun normalt bruger. Ønsker man derfor et tætsiddende look som på billederne her, så anbefaler vi at man går en størrelse ned. Ønsker man lidt mere plads, anbefaler vi normal størrelse.

95% bomuld, 5% elastan.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.