Belle leggings – sort

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse: Med disse leggings, får du et par super fede coatede leggings med slimfit pasform og et snit, der giver en ekstra god bagdel, og hvem elsker ikke det? Disse leggings har masser af stræk i sig og giver looket som en skindbuks. Overfladen er nem at tørre af og holde pæn, så her får du et par leggings som kan bruges igen og igen, uanset sæson. Brand: Object.
Bukserne findes i to længder og kan klippes til i længden. Indvendig benlængde er 38/1: 81 cm 38/2: 86 cm
(Vores model som normalt bruger længde 34, passer længde 1 i denne model. Vores model som normalt bruger længde 36, passer længde 2 i denne model.) Tryk på ”størrelsesguide” for mere information.  

Modellen er 186cm høj og viser størrelse 38/2. Hun bruger normalt længde 36 i jeans og bukser. I denne styles kan man sagtens gå en størrelse ned i livvidde hvis man ønsker, da der er masser af stræk i og de vil give sig en smule ved brug.

Disse leggings findes i to længder: 1 & 2. Se indvendig benlængde her:

38/1: 81 cm

38/2: 86 cm

77% viskose, 20% polyamid, 3% elastan.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.