Celina jeans – sort denim

799,95 DKK

-
+
  • Indvendig benlængde på længde 32: 81 cm
  • Indvendig benlængde på længde 34: 86,5 cm
De er meget lange af deres længde og vores model på 186cm som normalt bruger længde 36, passer længde 34 i denne style. Vores model på 178cm høj bruger normalt længde 34 og passer længde 32 i denne style.
Med Celina jeans får du et par gode klassiske jeans med regular pasform. De er hverken for stramme eller for løse. Modellen hedder high rise, men sammenlignet med de andre produkter vi tilbyder, svarer dette til en almindelig/ medium taljehøjde. Disse jeans er lavet af en lækker bomuldskvalitet og med en smule stræk. Med disse jeans får du et kvalitetsprodukt som du kan bruge året rundt med høj komfort og super pasform. Brand: My Essential W. Tryk nedenfor på størrelsesguide og find mere information.

Modellen er 186cm høj og iført størrelse 29/34.  Modellen bruger normalt størrelse 29 i livvidde og størrelse 36 i længde. Vi vurderer livvidden som almindelig til rummelig i størrelsen. Begge vores modeller er gået en længde ned i CELINA JEANS.

Er du i tvivl om de kan passe dig eller din størrelse, kan du læse mere under størrelsesguide og herunder finde mål på længden:

Indvendig benlængde: I str. 29/1 81cm. I str. 29/2: 86,5cm.

98% bomuld, 2% elastan.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.