Coated jeans – sort

299,95 DKK

-
+
Beskrivelse: Vi oplever at bukserne er store i størrelsen og længden og anbefaler derfor at man kan gå en størrelse ned. Modellen på billederne er 186cm høj og bruger normalt størrelse M, men i denne style er hun kun iført størrelse S.
Med disse seje coatede jeans får du et par lækre sorte slimbukser med et let skinnende look. De har høj talje, bælte stropper og lommer for og bag. De lukkes med knap og lynlås. Der er stræk i, hvilket gør at de super behagelige at have på. Tryk på ”størrelsesguide” for mere information.

Modellen er 186cm høj og er på billederne iført størrelse S/34. Modellen bruger normalt størrelse M i livvidde, men vi oplever at denne style er stor i størrelsen, derfor anbefaler vi at alle går en størrelse ned i livvidde. Denne style kommer i to længder. Vores model bruger normalt længde 36, men kan i denne style både passe længde 34 og 36, på billederne ses den på i længde 34. Vi anbefaler at man går med den ”korteste” længde hvis man svinger i mellem de to længder.

Er du i tvivl om de kan passe dig eller din størrelse, kan du herunder finde målet på indvendig benlængde:

Indvendig benlængde: S/34: 82cm. S/36: 87cm.

77% ECOVERO viskose, 20% nylon, 3% elastan. Brand: Vero Moda.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.