Flare jeans – medium blå denim

279,95 DKK

-
+
Beskrivelse: Modellen er 178cm. høj og iført hendes normale størrelse 29/34. Med flare jeans får du et par lækre jeans i en klassisk blå denim farve, med høj talje, bæltestropper, lynlås og knaplukning. De er lavet med svaj i bunden hvilket passer godt til støvler og sneakers. Desuden er der stræk i, hvilket gør dem ekstra dejlige at have på. Brand: Noisy May. Tryk på ”størrelsesguide” for mere information.

Modellen på billederne er 178cm høj og iført str. 29/34. Modellen bruger normalt størrelse M eller 29, og derfor vurderer vi dem som normale i størrelsen og anbefaler derfor, at du går med den størrelse, som du plejer. Disse jeans findes i to længder hvor modellen har den korteste på.

Er du i tvivl om de kan passe dig eller din størrelse, kan du herunder finde mål på længden:

Indvendig benlængde: I str. 29/34: 83 cm, I str: 29/36: 91 cm.

75% bomuld, 18% polyester, 5%viskose, 2% elastan.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.