Flare jeans – klassisk sort denim

279,95 DKK

-
+
Beskrivelse: Modellen er 186cm. høj og iført hendes normale størrelse: 29/36. Med flare jeans får du et par lækre jeans i sort med høj talje, bæltestropper, lynlås og knaplukning. De er lavet med tæt fit omkring den øverste del og har nederst på benet en smule svaj, hvilket giver dem ekstra kant. Desuden er der stræk i, hvilket gør dem ekstra dejlige at have på. Brand: Noisy May. Tryk på ”størrelsesguide” for mere information.

Modellen er 186cm høj og iført str. 29/36. Modellen bruger normalt størrelse M eller 29, og vi vurderer dem derfor som normale i størrelsen og anbefaler, at du går med den størrelse, som du plejer at bruge i livvidde. Som man kan se på billederne, er de lange til modellen, så denne længde kan også bruges, hvis man er højere end 186cm. Disse jeans findes i én længde, 36, men er også på lager i længde 34 indenfor 14 dage.

Er du i tvivl om de kan passe dig eller din størrelse, kan du herunder finde mål på længden:

Indvendig benlængde: I str. 29/36: 92cm.

75% bomuld, 18% polyester, 5 % viskose, 2% elastan.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.