Flora pants – sort

299,95 DKK

-
+
Beskrivelse: Vi oplever bukserne som lidt til den store side i størrelsen, læs mere i størrelsesbeskrivelsen herunder. Med flora pants får du de fineste sorte bukser i en klassisk og lækker pasform, i længde 36. Der medfølger en super fin bindesnor med rose, som kan bruges som bindebånd i taljen (aftagelig). Der er også lavet plads til bælte og så lukkes de med hægte, knap og lynlås. Bukserne er lavet med medium taljehøjde i en skøn glat kvalitet der har en lille smule stræk i sig. Brand: Vero moda. Brug bukserne sommer og vinter, et par klassiske sorte bukser som disse går man aldrig galt med!

Vi oplever at bukserne er til den rummelige side. Vores model er normalt størrelse 38 (M), men kan både passe størrelse 36 og 38 i denne model. Vi anbefaler at gå med normal størrelse for en rummelig og løs pasform, og en størrelse mindre for et mere tætsiddende look omkring talje og bagdel. De kommer i én lang længde, som svarer til en længde 36. Modellen er 186 cm. høj iført størrelse: 36.

Indvendig benlængde i størrelse 38: 85 cm.

90% polyester, 10% elastan.

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.