Frita slim bukser – camel/beige

Original price was: 499,95 DKK.Current price is: 200,00 DKK.

-
+
Beskrivelse: Bukserne kommer i én lang længde. Modellen på billederne er 186cm. høj. Med Frita slim får du et par lækre slim bukser med mellem talje i en super flot meleret camel/beige farve. Bukserne har bæltestropper, lynlås og hægte lukning. Bukserne har en fin slids detalje nederst på benet og så er den smule stræk i, hvilket gør dem behagelige at have på. Brand: Selected. Tryk på ”størrelsesguide” for mere information.

Modellen er 186cm høj og iført str. 38. Modellen bruger normalt størrelse M og derfor vurderer vi dem som meget normale i størrelsen og anbefaler derfor, at du går med den størrelse, som du plejer. Bukserne findes i én længde og som man kan se på billederne, har bukserne mere længde at give af på vores model, så de kan også fint bruges selvom du er højere end 186cm.

Er du i tvivl om de kan passe dig eller din størrelse, kan du læse mere under størrelsesguide og herunder finde mål på længden:

Indvendig benlængde: I str. 38: 85 cm.

49% genanvendt polyester, 42% viskose, 9% elastan.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.