Hør / viskose pants – sort

599,95 DKK

-
+
Denne model er rummelig i størrelsen, læs mere i størrelsesbeskrivelsen. Med disse bukser får du ikke bare et par behagelige og smukke bukser, du får også et par bukser lavet i de bedste materialer, nemlig hør og viskose. Bukserne er lavet med høj talje og komfort elastikkant. De har lommer og bindebånd foran, og så er de lavet i en løs skøn pasform. Brand: Selected.

Modellen er 186cm høj og viser størrelse 36. Hun bruger normalt størrelse 38 (eller M), men passer både størrelse 36 & 38 i denne style. Vi vurderer derfor bukserne som rummelige i størrelsen. Bukserne findes i en lang længde, svarende til en lang længde 36.

Mål på indvendig benlængde:

Størrelse 36: 90 cm.

85% viskose, 15% hør.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.