Hørbukser – beige

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse: Bukserne er tilgængelig i længde 36. Med disse bukser får du ikke bare et par behagelige og flotte bukser, du får også et par bukser lavet i de lækreste materialer, nemlig hør og viskose, som giver den blødeste kvalitet. Bukserne er lavet med almindelig taljehøje og kan trækkes lidt op eller ned, alt efter hvordan man ønsker de skal sidde. Der er elastikkant og bindebånd i taljen og lommer foran. Brand: Noisy may. Et par lækre lyse bukser som kan styles op eller ned efter anledningen!

Modellen er 186cm. høj iført hendes normale størrelse. Vi oplever bukserne som normale i livvidden, men svinger man mellem to størrelser, anbefaler vi den mindste, da det er en løs pasform med plads.

Længden på bukserne er lavet svarende til en længde 36.

Mål på indvendig benlængde: Størrelse M: 88cm.

77% viskose, 23%hør.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.