Jasa pants – sort

Original price was: 229,95 DKK.Current price is: 100,00 DKK.

-
+
Beskrivelse: Modellen på billederne er 186cm. høj og iført hendes normale størrelse: M/36. Med disse bukser får du et par seje bukser / leggings med cool slidsdetalje ved foden. De har en lavere taljehøjde og kommer med elastik i livet. Foran er der lavet en lille detaljesyning i stedet for pressefolder. Kvaliteten er blød og strækbar, hvilket gør at de sider rigtig godt på. Brug dem under din blazer eller skjorte eller blot som vi har stylet dem, helt enkelt og klassisk med en bluse til. De kan bruges året rundt, igen og igen. Brand: Noisy may. Tryk på ”størrelsesguide” for mere information.

Modellen er 186cm. høj og iført størrelse M/36. Modellen bruger normalt M i livvidde og passer disse fint. Stylen sidder til på bagdel og lår, så svinger du mellem to størrelser, anbefaler vi dig at gå med den største.

Bukserne kommer i to længder, 34 og 36. Vores model bruger normalt længde 36 og denne længde vil hun også vælge i disse bukser. Stylen er lang af sin længde – de er gulvlange når modellen står på flad fod uden sko.

Indvendig benlængde: I str. M/34: 89cm. I str. M/36: 94cm.

95% polyester, 5% elastan.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.