Lace jumpsuit – sort

299,95 DKK

-
+
Beskrivelse: WAUW var det første vi tænkte, da vi pakkede denne skønhed op! Den smukkeste jumpsuit med de fineste blondedetaljer. Den kommer i en lækker kvalitet som ikke har tendens til at krølle. Den lukkes med knap i nakken og har elastik og bindebånd i taljen. Vi elsker hvordan denne style kan bruges på så mange forskellige måder. Hop i et par stiletter og den kan bruges til festlige lejligheder, men med et par sandaler eller sneakers er den også perfekt til hverdag! Brand: Vero moda. Tryk på ”størrelsesguide” for mere information.

Modellen er 178cm. høj iført hendes normale størrelse: M. Vores model bruger normalt længde 34, og den er til den lange side til hende. Jumpsuiten findes i én lang længde kaldet: TALL, som vi vurderer er en mellemting mellem længde 34 & 36.

 

Indvendig benlængde størrelse M: 85cm. (OBS med jumpsuit kan det være svært at vurdere ud fra indvendig benmål, da pasformen på en jumpsuit også påvirkes af hvordan den sidder på overkroppen.)

Dragten: 95% polyester, 5% elastan.

Blonden: 50% bomuld, 30% nylon, 20% viskose.

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.