Loose pants – sort

349,95 DKK

-
+
Bekskrivelse: Modellen på billederne er 186cm. høj. Selvom bukserne hedder længde 36, oplever vi, at vores modeller som normalt bruger længde 34, også fint kan passe dem. Med disse bukser får du et par super lækre og bløde bukser med en afslappet pasform. De har høj talje og kommer med fine detaljer og et bindebånd som afslutning. Kvaliteten er strækbar og behagelig at have på. Selvom de har en afslappet pasform kan man sagtens style dem til hverdagsbrug og fest, fx. med en skjorte eller blazer og et par loafers. Brand:  Vero Moda. Tryk på ”størrelsesguide” for mere information.

Modellen er 186cm. høj og iført str. M/36. Modellen bruger normalt størrelse M/36 og vi vurderer dem derfor som normale til rummelige i livvidden. De sidder ikke stramt om livet på vores model.

Bukserne findes i én længde. Vores model bruger normalt længde 36 og passer disse bukser rigtig fint i længden. Vores model som normalt bruger længde 34 kan også passe disse bukser, så er der bare en smule rynkeeffekt ved anklen.

Indvendig benlængde i str. M/36: 78 cm. Med præcis dette par bukser, kan det være svært at gå efter indvendig benlængde, da de har en løs pasform som ikke sidder til ved skridtet. Derfor vil målet på indvendig benlængde automatisk blive kortere.

 

65% viskose, 30% nylon, 5% elastan.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.