Midwaist jeans – lys blå denim

349,95 DKK

-
+
Beskrivelse: OBS. vi oplever de lækre jeans som små i livvidden og vi er selv gået en størrelse op i denne model, (dog vil de give sig i brug). De er længere end normale længder 34 & 36, læs mere i størrelsesbeskrivelsen nedenfor. Med disse jeans får du de fedeste lyseblå jeans med lavere taljehøjde og hvad vi vil kalde regular fit, hverken for stram eller for løs! Bukserne er lavet i blød bomuld som vil give sig  i brug. Brand: Vero moda. Et par super lækre tidsløse jeans som er musthave i en hver basisgarderobe!

Vi oplever denne style som værende lille i størrelsen, vi er selv gået en størrelse op i livvidde, for korrekt pasform. Længderne er længere end normale længder 34 & 36, se mål nedenfor:

Indvendig benlængde i størrelse: 30/34: 86cm.

Indvendig benlængde i størrelse 30/36: 90cm.

79% bomuld, 20% genanvendt bomuld, 1% elastan.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.