Pinstribe pants – lys grå

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse: Modellen på billederne er 186cm. høj og er iført hendes normale størrelse: M/36. Med de fine pinstribe pants får du et par super lækre bukser med løs pasform. De nålestribede bukser har komfort elastikkant bag til og lukkes med lynlås og knaplukning. De kommer med almindelig talje, som kan trækkes lidt op hvis man ønsker det. De har lommer foran og er lavet i et klassisk og tidsløst design som kan bruges af alle. Brand. Noisy May. Tryk på ”størrelsesguide” for mere information.

Modellen er 186cm høj og iført str. M/36 som passer hende perfekt. Modellen bruger normalt M i livvidde og benlængde 36, derfor vurder vi denne style som normal i størrelsen og anbefaler dig derfor at gå med din normale størrelse.

Bukserne findes i to længder som begge er meget størrelsesvarende. Vores model på 178cm passer længde 34.

Indvendig benlængde: i str. M/34: 80cm. I str. M/36: 85cm.

50% genanvendt polyester, 43% polyester, 5% elastan, 2% viskose.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.