Sophia slim jeans – sort

299,95 DKK

-
+
Beskrivelse: Vi oplever at denne style er lidt til den lille side i livvidden. Vi anbefaler derfor at at gå en størrelse op i livvidde, hvis man er i tvivl, eller svinger imellem to størrelser.
Med disse jeans får du et par lækre slimfit jeans med høj talje i sort denim med bæltestropper, lynlås og knaplukning. En helt enkel og god klassisk style, som sidder godt og som er et musthave i en basisgarderobe. Der er en smule stræk i, hvilket gør dem ekstra behagelige at bruge. Brand: Vero Moda. Tryk på ”størrelsesguide” for mere information.

Modellen er 186cm høj og iført str. M/36. Modellen bruger normalt størrelse M og derfor vurderer vi dem som normale i størrelsen, men svinger du mellem to størrelser, så anbefaler vi, at man i denne variant går med den største da de sidder meget til. Disse jeans findes i længde 36, men kommer også hjem i længde 34.

Er du I tvivl om de kan passe dig eller din størrelse, kan du læse mere under vores størrelsesguide og herunder finde mål på længden:

Indvendig benlængde: I str. M/36: 84 cm.

47% bomuld, 20% genanvendt bomuld, 31% polyester, 2% elastan.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.