Sophia slim jeans – blå denim

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse: Modellen er 186cm. høj og iført hendes normale størrelse: M/36. Med disse jeans får du et par lækre slimfit jeans med høj talje i klassisk blå denim med bæltestropper, lynlås og knaplukning. En god model der kan bruges året rundt og som kan styles op eller ned efter anledningen. Der er en smule stræk i, hvilket gør dem ekstra behagelige at have på. Et musthave i en basisgarderobe! Brand: Vero Moda. Tryk på ”størrelsesguide” for mere information.

Modellen er 186cm høj og iført str. M/36. Modellen bruger normalt størrelse M, og derfor vurderer vi dem som normale i størrelsen og anbefaler derfor, at du går med din normale størrelse. Disse jeans findes i to længder.

Er du i tvivl om de kan passe dig eller din størrelse, kan du læse mere under størrelsesguide og herunder finde mål på indvendig benlængde:

I str. M/34: 79cm., I str. M/36: 84,5cm.

84% bomuld, 31% polyester, 3% viskose, 2% elastan.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.