Sophia slim jeans – lys blå denim

299,95 DKK

-
+
Beskrivelse: Modellen på billederne er 186cm. høj og iført hendes normale størrelse: M/36. Med disse jeans får du et par lækre slimfit jeans med høj talje i lys denim med bæltestropper, lynlås og knap lukning. Bukserne er lavet med nogle super rå detaljer, som giver dem et ekstra pift – se billede for detalje. Desuden er der stræk i, hvilket gør dem ekstra dejlige at have på og bevæge sig i. Brand: Vero Moda. Tryk på ”størrelsesguide” for mere information.

Modellen er 186cm høj og iført str. M/36. Modellen bruger normalt størrelse M og derfor vurderer vi dem som normale i størrelsen og anbefaler derfor, at du går med den størrelse, som du plejer. Disse jeans findes i én længde.

Er du i tvivl om de kan passe dig eller din størrelse, kan du herunder finde mål på længden:

Indvendig benlængde: I str. M/36: 84cm.

83% bomuld, 13% polyester, 2% elastan.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.