Straight jeans – sort

379,95 DKK

-
+
Beskrivelse af produktet: Straight jeans er lavet i en lækket sort vask, med høj talje og bæltestropper. De lukkes med lynlås og knap og har lommer både for og bag. Modellen er lavet i et straight/lige snit der gør, at de sidder til omkring bagdelen og bliver løsere i bunden. Disse jeans er super cool at style til både stiletter samt sneakers og deres faste pasform gør, at de bliver siddende, hvor de skal. Brand: Vero Moda. De bedste jeans som kan bruges året rundt!

Modellen er 178cm høj og iført str. 29/34. Modellen er normalt en størrelse M i livvidde og vi vurderer dem derfor som normale i størrelsen og det samme i længden.

Er du i tvivl om de kan passe dig eller din størrelse, kan du herunder finde mål på længden:

Indvendig benlængde: I str 28/34: 81,5cm, I str: 28/36: 88,5cm

79% bomuld, 20% genanvendt bomuld, 1%elastan.

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.