Stretch jeans – sort

279,95 DKK

-
+
Beskrivelse: Modellen er 186cm. høj og er iført hendes normale størrelse: 29/36. Med disse jeans, får du et par lækre jeans med massere af stræk og komfort i en slimfit pasform. De kommer med en lav til normal taljehøjde og lukkes med lynlås og knap. De har lommer både foran og bagpå og sidder generelt bare rigtig godt både foran og bagtil. Brand: Noisy May. Tryk på ”størrelsesguide” for mere information.

Modellen er 186cm. høj og iført hendes normale størrelse: Livvidde 29 og længde 36. Vi vurderer derfor denne style som normal i størrelsen og længden. Disse jeans finde i én længde: længde 36. Der er masser af stræk i denne model, og vi anbefaler derfor den mindste størrelse, hvis du svinger imellem to, ellers anbefaler vi din helt normale størrelse.

Indvendig benlængde: I str. 29/36: 87,5 cm.

75& bomuld, 18% polyester, 5% viskose, 2% elastan.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.