Wide jeans – medium blå denim

379,95 DKK

-
+
Beskrivelse: OBS. de er lidt små i livvidden, læs mere i størrelsebeskrivelsen her under. Med denne style får du de fedeste jeans i den perfekte jeansblå farve og løse pasform! De kommer med mellem/ almindelig taljehøjde og bæltestropper. Brug bukserne med støvler i foråret, sandaler til sommer og sneakers til efteråret! Brand: vero moda. Disse jeans er et musthave til de kommende sæsoner!

Disse jeans er lidt til den lille side i livvidden, men de vil også give sig en smule i brug. Hvis du svinger mellem to størrelser, anbefaler vi at tage den største størrelse.

Invendig benlængde i størrelse: 30/36: 90,5 cm.

80% bomuld, 20% genanvendt bomuld.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.