Wide tailored pants – sort

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse: Bukserne er store i størrelsen, vi anbefaler at man går en størrelse ned. Længden svarer til en lang længde 36. Læs meget gerne vores størrelsesguide nedenfor for mere information. Med disse bukser får du et par vanvittigt lækre habitbukser i en kraftig kvalitet med gennemførte detaljer. Der er fast linning, bæltestropper og lommer foran. De kommer med normal taljehøjde og lukkes med lynlås og hægter. Bukserne kommer med presholder/læg og har en helt fantastisk pasform og god kvalitet! Brug dem til alle anledninger, et musthave til basisgarderoben. Brand: Selected.

Modellen er 186cm. høj og iført størrelse 36. Normalt bruger hun størrelse 38 og vi oplever derfor at denne style er stor i størrelsen og anbefaler derfor at man skal gå en størrelse ned.

Denne style kommer i én længde kaldet: tall. De er lange til vores model som normalt bruger længde 36, derfor vurderer vi at denne længde dækker over lang længde 36.

Er du i tvivl om de kan passe dig eller din størrelse, kan du læse mere under størrelsesguide og herunder finde mål på længden:

Indvendig benlængde: I str. 36: 90 cm.

 

40% genanvendt polyester, 32% polyester, 20% viskose, 8% elastan.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.