Highwaist pants – sort

299,95 DKK

-
+

Beskrivelse: Modellen på billederne er 186cm. høj og iført hendes normale størrelse: M/36. Med dette produkt får du et par super lækre klassiske bukser med fast linning og bælte stropper. Bukserne er designet med høj talje i et tidsløst design, der kan bruges året rundt. De lukkes med lynlås og hægt og er produceret i en blød og let kvalitet, som ikke har tendens til at krølle. Ydermere er der en smule stræk i dem, som gør at de sidder ekstra godt og er behagelige at have på og bevæge sig i. Brand: Vero Moda.

Modellen er 186cm høj og iført str. M/36. Modellen bruger normalt størrelse medium, derfor vurderer vi, at denne model er normal i pasformen og dermed anbefaler vi dig at gå med din normale størrelse. Denne model findes i to længder.

Modellen er lang i længden, så svinger du mellem to længder, anbefaler vi at gå med den mindste.

Modellen passer de fleste af vores styles i længde 36 og det samme gør sig gældende for denne style – de er gulvlange, når modellen står på flad fod uden sko.

Er du i tvivl om de kan passe dig eller din størrelse, kan du herunder finde mål på længden:

Indvendig benlængde: I str. M/34: 85cm, I str. M/36: 88cm.

Materiale: 53% genanvendt polyester, 42% polyester, 5% elastan.  

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.