Callie slim jeans – grå denim

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse: Modellen er 186cm. høj og iført hendes normale størrelse: 29/36. Med Callie jeans får du et par lette slimfit jeans med høj talje i grå denim, med bæltestropper, lynlås og knaplukning. Disse jeans er lavet i en lettere kvalitet, der gør at de både kan bruges som almindelige jeans og som leggings under en længere skjorte, strik eller lignende. Desuden er der stræk i, hvilket gør dem ekstra dejlige at have på. Brand: Noisy May. (Mærket der ses på den ene baglomme er aftagelig). Tryk på ”størrelsesguide” for mere information.

Modellen er 186cm høj og iført str. 29/36. Modellen bruger normalt størrelse M og derfor vurderer vi dem som normale i størrelsen og anbefaler, at du går med den størrelse, som du plejer i livvidde. Modellen passer længde 36 fint, men har også lidt ekstra længde for neden at give af. Derfor kan dette produkt i længde 36 også bruges, hvis du har længere ben end modellen. Disse jeans findes i to længder.

Er du i tvivl om de kan passe dig eller din størrelse, kan du læse mere under størrelsesguide og herunder finde mål på længden:

Indvendig benlængde: I str. 29/34: 82,5cm. I str. 29/36: 84,5cm.

75% bomuld, 18% polyester, 5% viskose, 2% elastan.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.