Straight jeans – brun

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Straight jeans kommer i en flot brun farve med høj talje og bælte stopper. De lukkes med lynlås og knap og har lommer både for og bag. Modellen er lavet i et straight snit som gør at de sidder til øverst og blive løsere nederst. Bukserne er perfekte at bruge til både forår og efterår og kan styles op og ned eller anledningen. Der er ikke stræk i, hvilket gør at de bliver siddende hvor de skal. Brand: Vero Moda.

Modellen er 186cm høj og iført str. 30/36. Modellen bruger normalt størrelse M eller 29 i livvidde, og vi vurderer derfor disse bukser som en smule små i størrelsen, men de vil kunne give sig lidt ved brug. Vi anbefaler at gå en halv til en hel størrelse op i denne style.

Disse jeans er lange af deres længde og vil på modellen være gulvlange på flad fod. Ønsker du at de skal være en smule kortere kan du også klippe dem i længden.

Er du i tvivl om de kan passe dig eller din størrelse, kan du herunder finde mål på længden:

Indvendig benlængde: I str. 29/36: 89 cm.

100% bomuld.

Lignende produkter

Tilmeld dig LONGWEAR's kundeunivers!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra Longwear i overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Størrelsesguide

 

Vores styles kommer i tre forskellige størrelsesformater og herunder kommer en kort forklaring af disse: 

  • 38 = (Størrelse 38 svarer til medium) står der kun et tal, findes varen kun i én længde og dermed beskriver tallet livvidden.
  • L/34 = (Størrelse large i livvidde, længde 34) står der et bogstav efterfulgt af et tal, vil bogstavet vise livvidden og tallet vise længde.
  • 28/36 = (Størrelse 28 i livvidde, længde 36) står der to talstørrelser, vil de første tal vise livvidden og tallene bagefter vise længde.
 
Se, sammenlign og læs mere om disse størrelser i vores størrelseskema og beskrivelse, som kan læses ved at trykke på knappen herunder.